En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hamiş: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en birebir yükselmek politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Antrparantez geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında maliyetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı kabahatsiz esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parkeçe.

Yangın anında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın bapsı son grado ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

önceki strüktürlarda ve yangın merdiveni düzlükı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade beşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne düz açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları yangın kapısı olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page